Proclarius is een dynamisch en professioneel kantoor, opgericht door experten met een jarenlange ervaring in het plannen, begeleiden en opvolgen van de financiële situatie van zowel vermogende families als vrije beroepers en zelfstandige ondernemers. Met elke klant gaan we een langetermijnrelatie aan. Onze rol hierin is zeer uitgebreid en gebaseerd op vertrouwen.

We helpen u de weg te wijzen naar de beste oplossingen die er op de markt bestaan en zullen u hierin volledig van A tot Z begeleiden.


Financieel maatwerk

Door u de juiste gerichte vragen te stellen maken we een complete diagnose van uw financiële situatie, zowel op professioneel als op privévlak, zowel op korte als op lange termijn. Op maat van uw wensen en verwachtingen stellen we samen een actieplan op en begeleiden we u in de verwezenlijking ervan, stap voor stap. Ook later blijven we uw vaste financiële gesprekspartner en adviseur.

Proclarius hecht veel belang aan menselijke waarden. We nemen de tijd om u persoonlijk te begeleiden en informeren u in heldere taal. Met al uw grote en kleine vragen kunt u bij een vast contactpersoon terecht die uw dossier door en door kent.


Autonomie

Proclarius staat u op een volledig objectieve manier bij. We zijn immers niet gebonden aan bepaalde producten of merken. Door onze autonomie kunnen we u in alle onpartijdigheid begeleiden. U krijgt van ons een transparant overzicht van alle oplossingen, op maat van uw situatie.