Infosessies op maat

Aangepaste meetings over alle financiële onderwerpen

Proclarius heeft ruime ervaring met het geven van infosessies over diverse financiële onderwerpen. Deze sessies brengen we interactief, informeel en in mensentaal, perfect op maat van de leden van uw vereniging.

We bespreken de financiële onderwerpen van uw keuze met specifieke aandacht voor de noden die u aanstipt. Proclarius geeft voordrachten voor zowel ondernemers, vrije beroepers, bankmakelaars als accountants. Indien u dit wenst helpen we ook mee met de praktische organisatie zoals de opmaak van een aangepaste uitnodiging, het zoeken van een geschikte locatie, etc.

Heeft u interesse in een inspirerende lezing door een van onze professionele sprekers? Informeer u dan vandaag nog:
Barbara Dehasque – 0489 636 739

Ervaringen

Probus Club Regio Wetteren was zeer tevreden over de uiteenzetting van de heer Raf Lens. Deze was klaar en duidelijk en had voor elkeen wel een paar nieuwigheden te vertellen. De aanwezigen waren bijzonder geïnteresseerd.
Infosessie Probus Wetteren 02/02/2016, Gustaaf Adriaenssens, voorzitter.

Onze samenwerking met Proclarius verliep prima. De informatie die werd gegeven door de spreker van Proclarius was nuttig, de reacties van de aanwezigen waren dan ook positief. Voor herhaling vatbaar!

Infosessie Antwerpse Beenhouwersbond 6/05/2015, Linda De Lombaert, secretaris.
Net zoals uw beleggingsadvies was uw uiteenzetting over pensioen- en successieplanning een topper. Verhelderend en nuttig! Proclarius en Raf Lens blijven aangestipt in ons adressenboekje. Hartelijk dank voor uw hulp.
Infosessie LOK- groep Beta Leuven 22/04/2015, Dokter Michaël Van Pelt, voorzitter.

De voordrachten die Lensfactory en Proclarius samen organiseren zijn complementair. Zaakvoerder Raf Lens brengt zijn informatie op een zeer professionele en interactieve manier en komt de vooraf gemaakte afspraken altijd na. Ook het doelpubliek – oogartsen en apothekers – apprecieert de combinatie Lensfactory – Proclarius. In de toekomst zijn wij zeker bereid nog samen met Proclarius voordrachten te organiseren omdat we steeds kunnen rekenen op een professionele aanpak en een heel tevreden publiek.

Pedro Landerloo, zaakvoerder Lensfactory

Financieel maatwerk

Successieplanning

Pensioenplanning

Pensioenplanning

Denk nu aan later

Vermogensplanning

Beleggingsadvies

Familiale bedrijfsopvolging

Familiale bedrijfsopvolging

Wat met de opvolging van uw bedrijf?

Infosessies op maat

Samenwerking met financiële professionals

Samenwerking met financiële professionals

Zit u als professionele dienstverlener met bepaalde vragen?